(untitled) (Collection of research papers «PROGRESSIVE TECHNIQUE AND TECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTION ENTERPRISES, CATERING BUSINESS AND TRADE», 2025)
Окреслено визначальну роль метрологічного забезпечення в ефективності управління якістю продукції кишкових виробництв – натуральних оболонок. Наведено аналіз та узагальнення комплексу функціонально-технологічних, захисних властивостей, показників безпечності кишкових оболонок та методів їх визначення. Обґрунтовано необхідність розробки комплексу заходів, метрологічних та організаційно-технічних рекомендацій з метою всебічного контролювання характеристик кишкових оболонок та управління їх якістю.