(untitled) (Збірник наукових праць «Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства та торгівлі», 2026)
Здійснено всебічний аналіз положень Постанови №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24 березня 2021 р. та Наказу №2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти» від 25 вересня 2020 р. щодо аспектів впровадження у реальних умовах, запропоновано та обґрунтовано необхідні зміни, уточнення і доповнення по тексту для унеможливлення подвійного трактування і врегулювання деяких аспектів організації виробництва продукції харчування та її споживання.