(untitled) (Збірник наукових праць «Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства та торгівлі», 2026)
Розглянуто питання визначення раціональних параметрів очищення купи насіння проса від відокремлюваного насіння бур’янів мишію та курячого проса на гравітаційному багатоярусному ударному сепараторі. За допомогою багатофакторного експерименту та графоаналітичного аналізу отриманих виразів визначено раціональні параметри факторів впливу на процес виділення важковідокремлюваного насіння бур’янів із насіння проса.