(untitled) (Збірник наукових праць «Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства та торгівлі», 2026)
У статті аналітично досліджено та експериментально підтверджено доцільність використання способу «Sous Vide» в технології приготування м’ясних виробів зі свинини. Розроблено технологію приготування. Проведено сенсорний аналіз кулінарної продукції зі свинини, виготовленої способом «Sous Vide».