ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПАСТИ НА ТЕРМІНИ ЗБЕРІГАННЯ РАХАТ-ЛУКУМУ (Збірник наукових праць «Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства та торгівлі», 2026)
Розглянуто дослідження впливу плодоовочевої пасти на терміни зберігання рахат-лукуму. Досліджено зміни органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних показників якості рахат-лукуму під час зберігання.
Keywords: рахат-лукум; плодоовочева паста; терміни зберігання; показники якості