СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ СТВОРЕННЯ АНАЛОГІВ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ (Збірник наукових праць «Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства та торгівлі», 2025)
У статі надано результати аналітичних досліджень щодо сучасного стану та особливостей технологій виробництва аналогів м’ясопродуктів. Визначено, що рослинне  та культивоване м’ясо мають потенціал, але й певні недоліки та перспективи для розвитку технологій. Визначено проблемні елементи для подальших досліджень.
Keywords: аналог; м’ясопродукти; технології; рослинні білки